Ce spun clientii nostri

/Ce spun clientii nostri
Ce spun clientii nostri 2018-01-30T11:38:43+00:00

Terasa din lemn Pensiune Karmina

Când am făcut pensiunea am avut o o idee cât se poate de simplă: să oferim o oază de liniște la poalele Călimanilor. Ca să realizăm asta a trebuit să punem la punct foarte multe detalii. Spre exemplu, unul dintre detaliile acestea ține de prima impresie pe care ți-o face pensiunea atunci când vrei să îi pășești pragul. Am vrut niște balustrade și o terasa, am vrut să fie din lemn, am vrut să fie rezistente și am vrut să fie un design mai special, ceva ce nu vezi peste tot. Danea Forest Grup ne-a oferit exact ce ne doream, execuția a fost impecabilă, comunicarea excelentă. Vreți ceva din lemn? Mergeți cu încredere la Danea Forest Grup!

Carmen Buzila

Usi din lemn si scara interioara din lemn masiv

Eu am gândit cam așa: “Dacă tot am investit atât de mult timp în casa asta, vrea să fie exact așa cum mi-o doresc. De unde găsesc uși bune de interior? Din lemn de calitate, evident; în culorile pe care le vreau; să se închide ca unse; să nu mai ai treabă cu ele. Și o scară interioară tot din lemn; și nu cumva să îmi scârțâie sau să văd că i se duc marginile treptelor.” Tot ce am căutat – și chiar mai mult! – mi-au oferit cei de la Danea Forest Grup. Foarte mulțumit, recomand!

Claudiu Pata

Ferestre si usi lemn lamelar esenta molid

Știți casele acelea din bârne? Mi-am dorit una de foarte mult timp. Am căutat să fie făcută la cele mai înalte standarde, nu doar să fie arătoasă. Toți cei ce se pricep mi-au spus să fiu foarte atent când aleg ferestrele și ușa de la intrare, să fie așa și pe dincolo, să mă uit la garanție, etc. După ce am dat cu ochii și am pus mâna pe ferestrele din lemn pe care le fac cei de la Danea Forest Grup, am știut că am găsit ce căutam. Mi-au făcut și ușa de la intrare, exact așa cum am vrut-o. Cireașa de pe tort a fost când mi-ai spus pe câți ani îmi oferă garanție. Lucrează foarte, foarte bine!

Odochean Mihai