Constructii din lemn

/Constructii din lemn
Constructii din lemn 2018-02-05T09:55:36+00:00

Terase din lemn

Terasele construite de Danea Forest Grup sunt din esenta molid de cea mai buna calitate, lemnul este tratat cu lacuri speciale pentru a asigura o rezistenta indelungata in timp.
Putem executa orice model de terasa din lemn care sa se potriveasca nevoilor si design ului architectural al constructiei dumneavoastra.

Garaje din lemn

Garajele din lemn produse de Danea Forest Grup va ofera o alternativa frumoasa din punct de vedere al design-ului, dar si una accesibila financiar.
In functie de cerintele clientilor putem executa orice model de garaj.
Lemnul folosit in realizarea lor este de cea mai buna calitate, tratat pentru o utilizare indelungata.

Pergole din lemn

Confectionate din lemn, sunt elemente arhitecturale indispensabile unei gradini de mari dimensiuni.
Atasate spatiului exterior al casei pentru a crea adevarate oaze de relaxare si confort, acestea va vor proteja impotriva intemperiilor atmosferice precum ploaie, vant, ninsoare. Pergolele sunt de asemenea elemente stilistice placute privirii, ce vor patenta stilul propriu al cladirii.
Se realizeaza din grinzi de lemn sustinute de siruri de coloane si de stalpi, avand si un rol functional, intru cat vara se pot acoperi cu vegetatie agatatoare pentru a umbri zona.

Casute de gradina din lemn

Puteti da un plus de valoare gradinii dumneavoastra prin intermediul acestor casute din lemnCasutele de gradina sunt realizate din lemn de rasinoase finisate cu impregnanti si vopsele pe baza de apa cu rezistenta la fungi, intemperii si raze UV.

La cererea clientilor executam de asemenea orice model de casuta de gradina.