Despre Noi

S.C. DANEA FOREST GRUP S.R.L. este o societate cu capital privat infiintata in anul 1999, avand ca obiect de activitate fabricarea caselor din lemn si a produselor din lemn destinate utilizarii in industria constructiilor.
Suntem localizati in judetul Suceava, comuna Saru Dornei, localitatea Neagra Sarului in spatele masivului Calimani, intr-un spatiu intramontan la 16 km distanta de statiunea balneara Vatra Dornei.

Societatea noastra este dotata cu masini si utilaje, cu ajutorul carora executam toate fazele de prelucrare a lemnului, incepand cu exploatarea bustenilor din padure, debitarea in gatere, uscarea artificiala a cherestelei si prelucrarea in fabrica cu masini de ultima generatie.

Urmind traditia zonei montane a Bazinului Dornelor in prelucrarea lemnului, avand ca materie prima molidul, producem urmatoarea gama de produse de cea mai buna calitate : case ecologice din lemn, case de vacanta, cabane din lemn, casute de gradina, garaje, terase, pergole, grinzi lamelare, sarpante, lambriuri, dusumele, tamplarie din lemn.

Ofertele de pret se fac in urma unui proiect detaliat si variaz─â in functie de tipul constructiv, de finisaje sau de design.
Termenul de livrare pentru casele din lemn se stabileste in functie de suprafata totala construita si este de aproximativ 6 saptamani.
Oferim garantie pentru toate gama de produse, in conditiile stipulate in contract. La cerere, putem oferi servicii de mentenanta.

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice alte detalii.